ЛІГА ПРОФЕСІОНАЛІВ

ЧОТИРИ ВЕКТОРИ РОЗВИТКУ 


1. ЗАЙМІТЬ АКТИВНУ ПОЗИЦІЮ – В РОБОТІ І ТУРБОТІ ПРО ПАЦІЄНТІВ 

На думку багатьох, одна з головних причин, чому студентам дуже важко починати кар'єру, полягає в тому, що набір навичок, отриманих в учбовому закладі, не завжди можна застосовувати «в полі», тобто за прилавком. Крім того, у вишах студентові зрідка надається повна автономія, тоді як самостійність в ухваленні рішень — незамінна якість «першостільника». Цим навиком не так легко обзавестися, і єдиний варіант — бути сміливішими, але при цьому завжди діяти на користь хворого.

2. ВІДТОЧУЙТЕ СВОЇ НАВИКИ СПІЛКУВАННЯ

Як провізор ви є для своїх клієнтів перекладачем з наукової мови лікарів на «людський». Часом це вимагає надзвичайного терпіння: доводиться не лише розтлумачувати відвідувачам фармакологічні терміни, але і терпляче слухати. Чим ефективніше ви зможете взаємодіяти з іншими, тим простіше відбудеться перетворення зі студента у фармацевти.

3. СФОРМУЛЮЙТЕ ВІДЧУТТЯ ВЛАСНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ЗНАЧУЩОСТІ

Багато пацієнтів абсолютно незаслужено недооцінюють провізорів. Не дозволяйте профанам себе переконати: на більшості медичних спеціальностей фармакологію викладають лише пару семестрів, тоді як ви присвятили цій цікавій науці повний учбовий курс (а в перспективі — і життя). І хто тут більший професіонал? Відчуття власної значущості (сповна заслужене) принесе вам необхідну упевненість.

4 НАВЧАТИСЯ, НАВЧАТИСЯ ТА ЩЕ РАЗ НАВЧАТИСЯ

Для роботи ви обрали надзвичайно динамічну область, адже у сфері фармацевтики щодня щось відбувається: винаходяться і реєструються інноваційні препарати, з'являються дані досліджень про взаємодії й побічні ефекти, публікуються нові підходи до лікування хвороб.

За матеріалами журанала apitus. com. ua

БаДМ - Ми працюємо для Вас!