«МАНОРМ» - ТОВАРИ-РЯТІВНИКИ

antiseptic.pngВіруси, бактерії, мікроби і інші недружні мікроорганізми можуть спровокувати серйозні та неприємні захворювання. Але існує ряд препаратів, здатних захистити нас від агресивних складових довкілля, – це антисептики і дезінфікуючі засоби. Три чверті всіх тактильних контактів доводиться на руки. Тому так важливо забезпечити нашим руками якщо не повну стерильність, то хоч би безпеку.
Сучасні антисептики – це не тільки практично, а ще й дуже зручно, бо крім дезінфікуючих засобів вони містять речовини, що зберігають м’якість шкіри рук.
ТОВ «Вік-А» –український виробник і постачальник дезінфікуючих засобів, призначених для всього спектру дезінфекційних заходів – від поточної, профілактичної, швидкої дезінфекції поверхонь, стерилізації інструментів та виробів. 

Бренд МАНОРМ

Декілька слів про виробництво: спеціально для компанії ТОВ «Вік-А»  була розроблена комп'ютерна програма, яка керує виробництвом дезінфікуючих засобів. Одним із ключових елементів у виробництві антисептика Манорм є вода. Антисептики потребують дуже чистої води, тому над її правильним складом постійно працює команда фахівців. 
За один день команда Манорм здатна провести в середньому три цикли виробництва. Цей показник є дуже високим, що дозволяє нам щороку збільшувати та покращувати результати.
На виробництві впроваджена система менеджменту якості ISO 13485: 2009 р., що є найвищим стандартом якості серед виробників медичних виробів.
В асортименті продукції є: 

Антисептик для рук (спрей) МАНОРМ

Це більше ніж просто спиртовий антисептик. Ідеальна формула та незмінний склад забезпечать надійний захист вашої шкіри. Адже засіб не тільки дезінфікує руки, а завдяки пантенолу сприяє швидкому загоєнню дрібних пошкоджень шкіри. Гліцерин зволожує шкіру і піклується про її красу та здоров'я.
Особливості:
Також в лінійці представлені кольорові варіанти антисептика-спрея, які відрізняються своїм індивідуальним ароматом:

Антисептик для рук (гель) МАНОРМ 

Новий формат антисептика у вигляді гелю, який дуже зручно використовувати! Липкість — це не про наш антисептик. Гель є хорошою заміною у ситуаціях, коли спреєм користуватися незручно.
Особливості:
Склад: спирт ізопропіловий, вода підготовлена, ароматизатор, гліцерин, пантенол.
Усі продукти були перевірені та офіційно зареєстровані Міністерством охорони здоров'я України.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!