ЧИСТАЯ ЛИНИЯ – ПРИРОДНЯ КРАСА ВАШОГО ВОЛОССЯ

IMG_1195.JPGБренд «Чистая Линия» вже багато років піклується про природну красу та молодість жінок. Інститут «Чистая Линия» - це передовий центр досліджень, який спеціалізується на вивченні корисних властивостей рослин та їх ефективного впливу на шкіру й волосся. Розробкою продуктів бренду займаються фітокосметологи - фахівці, які досліджують екстракти рослин, їх властивості і найбільш ефективні комбінації.
В асортименті бренду «Чистая Линия» - різноманітні засоби для комплексного догляду за волоссям. Ви можете обрати шампуні та бальзами-ополіскувачі для фарбованого волосся, які зберігають його колір і блиск завдяки вмісту екстракту конюшини; для сухого та пошкодженого з ромашкою і реп'яховою олією; для тонкого та ослабленого волосся з пшеницею та льоном, після використання яких ви будете приємно здивовані об'ємом зачіски. Якщо ваша проблема - це волосся, схильне до жирності біля коренів і сухе на кінчиках - тоді «Регулюючі шампунь і бальзам-ополіскувач» - це саме ті засоби, які допоможуть впоратися з цією проблемою. Також, є універсальні шампуні для всіх типів волосся, які підійдуть для використання усіма членами родини (Зміцнюючий, Березовий і Сила 5 Трав)!
Особливої уваги заслуговує лінійка «Зміцнююча», яка за допомогою екстракту кропиви у подвійній концентрації* зміцнює корені волосся та стимулює його ріст, а відвар цілющих трав захищає волосся від пошкоджень, скорочує їх випадіння**.
У косметиці бренду «Чистая Линия» зібрано все найкраще, що є в природі, для турботи про природну красу і молодість жінок. З шампунями та бальзамами «Чистая Линия», волосся стане справжньою гордістю!
* У порівнянні з попередньою рецептурою
** через ламкість;
◦в асортименті бренду «Чистая Линия»

БаДМ - Ми працюємо для Вас!