ХАЛІКУ - ПОСМІШКИ НА ОБЛИЧЧЯХ МАЛЯТ

Концепція продуктів Халіку - швейцарська якість, зручність і безпека малятам з перших днів їх життя. І тому Халіку - вибір професіоналів охорони здоров'я України, що відповідають за збереження життя і здоров'я новонароджених малючків.
"Халіку" - це інноваційні швейцарські продукти для відновлення й зміцнення здоров'я у випадках простуди, грипу, кашлю, коли у дитини підвищена температура, пелюшковий дерматит чи подразнення шкіри, закачування, свербіж після укусів комах, зневоднення, інтоксикація для малят і дітей до 12 років.
Виробник Халіку компанія «Contrad Swiss SA» гарантує високу якість своєї продукції. Ретельний процес розробки продуктів, виробництво в Європі відповідно до найвищих стандартів якості, дотримання правил логістики і регуляторних вимог забезпечують безпека і ефективність продуктів компанії.
Мультінациональна команда професіоналів вивчає міжнародний фармацевтичний ринок, та на основі цього аналізу розробляє зонтичні бренди продукції, що пропонують ефективні рішення для споживача.
Продукти "Халіку" створені з використанням формул, що об'єднують точне дозування, м'якість дії і природні компоненти.
Мета створення лінії продуктів "Халіку" - це посмішки на обличчях малят та спокій тих, хто про них піклується.
AERA – лінійка засобів Халіку для зміцнення імунітету, від температури, кашлю і болю в горлі
DERMA - лінійка засобів Халіку для відновлення й захисту шкіри дитяти
GASTRO - лінійка засобів Халіку для відновлення та підтримки метаболізму і травлення у дітей.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!