МУЛЬТІ-ТАБС D3 В ЖУРНАЛІ СУЧАСНА ПЕДІАТРІЯ

педиатрия-1.jpgКомпанія БАДМ є ексклюзивним представником на ринку України препарату МУЛЬТІ-ТАБС D3, виробництва найбільшої в світі фармацевтичної компанії Pfizer. Знайти відповіді на багаточисельні актуальні питання з приводу вітамінів взагалі, і важливості вітаміну D3 зокрема, вдалося в статті журналу «Сучасна ПЕДІАТРІЯ», листопад 2017.
Вітамінна недостатність: чи потрібна корекція? На наше прохання про цю важливу тему свою експертну оцінку висловив представник Національної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупіка Глядєлова Наталія Павлівна – кандидат медичних наук, доцент кафедри педіатрії.
Вітаміни – мікронутрієнти, що належать до незамінних факторів харчування. Кількість дітей із різним ступенем вітамінної та мінеральної недостатності безперервно зростає.
Субклінічний дефіцит вітамінів вкрай рідко діагностується педіатрами і лікарями загальної практики у зв'язку з відсутністю характерної симптоматики. Однак не можна недооцінювати даний стан, який є першою стадією гіповітамінозу. Якщо говорити про вітаміни та вітамінну недостатність, сучасні наукові дані дозволяють особливо виділити вітамін D. Дефіцит вітаміну D набув пандемічного характеру і є актуальною проблемою як для дитячого контингенту, так і для дорослих и літніх людей. Профілактика вітамінної недостатності, особливо дефіциту вітаміну D, індивідуальний підбір вітамінних препаратів повинні стати пріоритетним напрямком роботи педіатрів, а також лікарів, що працюють з дорослими.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!