НІ «ПОРОЖНІМ» КАЛОРІЯМ!

023.jpgЗа даними Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я ожиріння є однією з основних проблем охорони здоров'я 21-го століття. Починаючи з `80-их ожиріння в Європі стало зростати загрозливими темпами. Крім того, що ожиріння є причиною різних видів фізичних та психологічних проблем, зайва вага значно підвищує ризик розвитку ряду неінфекційних захворювань, у тому числі серцево-судинних, раку й діабету.
Зі всіх випадків зайвої ваги у дітей, лише 1% пов'язаний з генетичними захворюваннями. Усього 1%! Причина всіх інших – харчові звички в сім'ї, низька культура харчування та спадкова схильність.
Якщо ця тенденція залишиться, то кількість дітей раннього віку (від 0 до 5 років) із зайвою вагою до 2025 року виросте до 70 мільйонів. І у випадку коли ніхто нічого не робить, малята і дошкільнята будуть страждати ожирінням в дитячому, підлітковому і дорослому віці.
НІ «порожнім» калоріям!
Продукти NUTRIGEN NUTRIFOODS допомагають боротися з проблемою дитячого ожиріння! Зверніть увагу на смачну й корисну новинку, яка може стати альтернативою цукеркам та тістечкам. Це пудинги швидкого приготування на основі харчових волокон, які створені спеціально для вирішення проблеми дитячого ожиріння. Високий вміст харчових волокон сприяє нормальному функціонуванню шлунку і кишечника, створює відчуття ситості, допомагає контролювати вагу.

024.jpgВітаміни та мінерали сприяють нормальному розвитку, загальному зміцненню організму. Продукт не містить ГМО, цукор, глютен, підсолоджувачів, та під у тому числі для хворих діабетом. Готувати їх швидко і легко: три хвилини і пудинг готовий! Додавайте улюблені фрукти в пудинг і створюйте нові смаки для всієї сім'ї. NUTRIGEN NUTRIFOODS також можна використовувати для приготування пирогів як шоколадну чи полуничну низькокалорійну начинку.


БаДМ - Ми працюємо для Вас!