ПРЕЗЕНТАЦІЯ В «ШКОЛІ ДЛЯ ВАГІТНИХ ІНСТИТУТУ КЛІТИННОЇ ТЕРАПІЇ"

бренды фото 2.jpg23 грудня 2017 року у Києві пройшла традиційна «Школа для вагітних Інституту клітинної терапії». Для ознайомлення майбутніх батьків з продукцією українського виробництва, «Киевгума» спільно з сервісною компанією «БаДМ» провели презентацію товарів ТМ «Flowers of Life» для догляду за новонародженими.
Серед численних товарів для малят особливою увагою відвідувачів школи користувалася продукція для найменших: соски, комплекти для годування, нагрудники та інші аксесуари.
Також на заході відбулися лекції від провідних лікарів і фахівців, по темах вагітності, пологів і догляду за новонародженими. Під час лекції «Грудне вигодовування» і «Догляд за новонародженими», лікарь Інституту клітинної терапії представив лінійку продукції ТМ «Flowers of Life» від українського виробника «КИЕВГУМА», і продемонстрував «Комплект подарунків для немовлят», який знадобиться будь-якій молодій матусі.
У завершенні заходу був проведений розіграш коштовних дарунків від партнерів заходу. Так, 4 учасниці отримали пакет дарунки з продукцією для догляду за немовлятами TМ «Flowers of Life». Вітаємо переможців і бажаємо всім учасникам здоров'я і успіху!

БаДМ - Ми працюємо для Вас!