БРИТАНСЬКІ АПТЕКИ ВИРУШАЮТЬ В ОНЛАЙН

Аптечні мережі Великобританії все більше приходять до думки про те, що свої філії потрібно закривати, а засоби, що звільнилися, вкладати в онлайн-сервіси. Все це є прямим наслідком скорочення державного фінансування.
Фармацевтичним закладам, великим й маленьким, доводиться передивлятися свої робочі моделі, щоб забезпечити їх максимальну ефективність, а також підготуватися до змін. Наприклад, мережа Lloydspharmacy вже оголосила про те, що закриває 190 з 1 600 магазинів по всій Англії, оскільки вони більше не є «комерційно життєздатними».
Втім, керівництво, на відміну від рядових співробітників, не дивиться на ці події песимістично. Так, коментуючи настільки сумні новини, керуючий директор компанії Celesio UK, що володіє цією мережею, заявив, що «аптекам необхідно адаптуватися до нових тенденцій в суспільстві і використовувати всі можливості, які пропонують технології пацієнтам». На його думку, переорієнтація на онлайн-послуги краще відповідатиме потребам людей і навіть передбачатиме їх: «Це початок переформатування нашого бізнесу в нову функціональну структуру, яка поєднуватиме доступність аптек, зручність використання digital-каналів та вміння фармацевтів. Це дозволить нам забезпечити пацієнтів ширшим спектром медичних послуг в будь-яких умовах».
за матеріалами pharmaceutical-journal . com

БаДМ - Ми працюємо для Вас!