GSK ВИЗНАНА НАЙВІДКРИТІШОЮ ФАРМКОМПАНІЄЮ В УКРАЇНІ

Без назви-2.jpgНаприкінці 2017 року ГлаксоСмітКляйн (GSK) Україна отримала нагороду як найбільш відкрита та прозора у роботі зі ЗМІ фармкомпанія, що формує нові стандарти публічності та впливає на громадську думку про фармацевтичну галузь України.
З метою втілення ключових цінностей компанії, GSK у всьому світі дотримується принципів відкритості на благо пацієнтів, розуміючи, що тільки підтримка активної і системної взаємодії та відкритий діалог із засобами масової інформації дозволяють донести важливу інформацію найбільш широкому колу людей.
Наявність об'єктивної та актуальної наукової інформації допомагає спеціалістам у сфері охорони здоров’я (СОЗ) краще лікувати пацієнтів та сприяє розвитку галузі охорони здоров'я загалом. GSK в Україні регулярно проводить семінари та науково-практичні заходи для підтримки та підвищення обізнаності лікарів України про найактуальнішу інформацію у різних терапевтичних напрямках та забезпечення доступу до міжнародного досвіду і даних, що базуються на останніх досягненнях в медицині.
Більше того, GSK взяла на себе зобов'язання публічно розкривати інформацію про всі клінічні дослідження компанії, незалежно від того, який отримано результат. Компанія переконана в тому, що це основна умова розвитку медичної науки. Крім того, це кращий спосіб розповісти лікарям і пацієнтам про наукові відкриття, пов'язані з лікарськими засобами GSK.
GSK в Україні втілює цінності, які полягають у зосередженості на пацієнті, сумлінності, повазі до людей та прозорості, та сподівається що такі принципи стануть загальним правилом для усіх представників фармацевтичної галузі України.
за матеріалами «ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна».

БаДМ - Ми працюємо для Вас!