ПРОВІДНА ЗІРКА В ГАЛАКТИЦІ ЖІНОЧОГО ЗДОРОВ'Я

У листопаді 2017 р. в Києві відбулася масштабна міжнародна науково-практична конференція «Гінекологічні хвороби. Чи існує незакрите вікно можливостей?». Захід став майданчиком для обговорення актуальних питань, що стосуються збереження репродуктивного здоров'я жінок, і акумулювало в конференц-залі декілька сотень фахівців, що практикують в акушерсько-гінекологічному напрямі.
Збирати настільки авторитетну професійну аудиторію з різних куточків України в одному місці вже багато років поспіль вдається завдяки зусиллям компаній «Gedeon Richter» та «Bionorica». Цього року компанія «Gedeon Richter», що традиційно «задає тон» роботі у сфері збереження жіночого здоров'я, на якийсь час перенесла учасників заходу в майбутнє за допомогою своїх цифрових стендів і екранів, які зустрічали запрошених на конференцію.
З їх допомогою усі бажаючі могли отримати вичерпну інформацію про сучасні лікарські засоби з продуктового портфелю компанії, а також насолодитися приголомшливою графікою та візуальними ефектами, що демонструють новаторський вектор діяльності «Gedeon Richter». Компанія «Gedeon Richter», яка фактично стояла у витоків розробки оральних контрацептивів, цілком присвятила себе місії збереження жіночого здоров'я.
Невідступно слідуючи принципу «гармонія та єдність», компанії «Gedeon Richter» вдається виводити на фармацевтичний ринок лікарські засоби, що вирішують водночас декілька завдань відносно репродуктивного здоров'я: лікування гінекологічних захворювань, проведення ефективної контрацепції, усунення естетичних недоліків. У результаті сучасні представниці прекрасної статі можуть з упевненістю дивитися в завтрашній день, йдучи по життю рука в руку з таким надійним партнером у боротьбі за своє здоров'я, як «Gedeon Richter».
Також компанія піклується про те, щоб лікар-гінеколог міг підібрати найбільш оптимальний препарат з врахуванням індивідуальних особливостей практично кожної жінки.
Можливість реалізувати індивідуальний підхід до лікування гінекологічних захворювань завдяки сучасним лікарським засобам компанії «Gedeon Richter» не одноразово підкреслювалася спікерами в рамках доповідей на міжнародній науково-практичній конференції. Червоною лінією по всій конференції протягнувся міждисциплінарний підхід до вирішення різних гінекологічних проблем.
За матеріалами аптека . юа
200.jpg

БаДМ - Ми працюємо для Вас!