ЯК ВИПУСКНИКОВІ ЗНАЙТИ ПРАВИЛЬНУ РОБОТУ

Як знайти роботу випускникові – лише частина питання. Друга частина – як знайти правильну роботу, тобто роботу гідно оплачувану, відповідну спеціальності і кар'єрним цілям, роботу що мотивує.
Насправді, працедавці і hr-менеджери усвідомлюють цінність молодих фахівців. У чому вона полягає?

1. Випускники легкорухливі

Переїзд в інше місто або навіть в іншу країну? Часті відрядження? Молоді фахівці до цього відносяться легко, багато – з щирим ентузіазмом. 

2. У молодих фахівців немає досвіду

Так, а ще немає і «шкідливих» навичок, які працедавцеві хотілося б виправити. Для працедавця молодий співробітник – це «чистий аркуш». Його можна легко адаптувати до цілей компанії: навчити прийнятим в компанії методам роботи, скорегувати на правильну хвилю в плані мотивації.

3. Випускники легко навчаються

Спроби навчити реалізованих фахівців новим методам роботи інколи приводять до заперечень типу «Навіщо мені це потрібно, я й так ефективно працюю». Випускник - зацікавлений в нових знаннях. Окрім цього, у молодого фахівця свіжість сприйняття нової інформації вища, він легше поглинає інформацію і з великим ентузіазмом використовує нові знання на практиці.
Коли вам запропонують конкретну роботу, поміркуйте, чи дає вона можливість для розвитку, здобуття корисного досвіду.
Чи вам комфортно працювати з цим керівником? Як ви себе відчуваєте в компанії, хоч би під час співбесіди: ви відчуваєте зацікавленість працедавця, чи можна з ним побудувати стосунки співпраці – на противагу стосункам використання ваших навиків, часу і сил? Якщо відповіді позитивні – вітаємо, ви знайшли роботу, яка стане гарним стартом для вашої кар'єри. А почати слід з пошуку вакансій. Бажаємо потужного, упевненого старту!


БаДМ - Ми працюємо для Вас!