ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННОГО ДОКУМЕНТООБІГУ (ЕДО) В КОМПАНІЇ БАДМ

Компанія БАДМ регулярно підвищує технологічний рівень бізнес-процесів як внутрішніх, так і направлених на поліпшення якості обслуговування клієнтів.
З метою скорочення витрат клієнтів і компанії, спрощення та безпеки з листопада 2017 року запущена промислова експлуатація електронного документообігу (ЕДО) в частині обміну важливими документами з найбільш активними й технологічними партнерами, а в лютому 2018 розширена функціональність системи і коло учасників.
У «паперовій дійсності» накладні витрати на супровід ручного паперового документообігу складаються з підготовки, друку, багаторівневих підписань, обробки і обліку, контролю повернення від партнера, архівації документа і його подальшої утилізації. При роботі з паперами існує загроза втрати документів, проблема цілісності й доступності, складнощі при зведенні і контролі даних, організації процесів.
Сьогодні ми використовуємо і пропонуємо нашим партнерам упроваджувати універсальні інструменти передачі даних. Як основний провайдер ЕДО використовується система MEdoc, при цьому користуватися даним сервісом можуть як клієнти МЕdoc, так і клієнти інших провайдерів.  Підтримуються наступні типи документів: акти зміни вартості проданого товару, видаткові накладні. У плані - запуск повного циклу ЕДО послуг логістики і послуг відповідального зберігання, зворотні накладні і так далі
Наш ЕДО інтегрований з системою управління підприємством, такий підхід дозволяє значно оптимізувати і автоматизувати передачу даних. Упорядкувати і спростити процеси відтепер можна і за рахунок того, що рутинні та стомлюючі дії з ручного внесення величезної кількості позицій замінені автоматичним завантаженням.
Перехід на систему ЕДО дозволяє позбутися паперових документів, заощадити ресурси, а також значно прискорити процес підписання документів та подальшого обміну між учасниками. Документ, створений за допомогою засобів комп'ютерної обробки інформації, має ту ж саму суть, що і паперовий. Електронно-цифровий підпис наділяє його повною юридичною силою.
Слід зазначити, що в кожному регіоні України працюють представники компанії БАДМ - куратори проектів ЕДО, які надають підтримку нашим клієнтам як в плані консультацій для бухгалтерського обліку, так і щодо впровадження IT технологій. Ми піклуємося про бізнес наших клієнтів, надаючи варіанти рішень з урахуванням специфіки конкретного партнера.
Спираючись на багаторічний досвід компанії БАДМ, виконуючи вимоги законодавства, ми робимо усе можливе, щоб максимально ефективно та зручно для бізнесу клієнта перейти на електронний документообіг.
Усі, хто бажає, може скористатися цією можливістю і перейти на ЕДО.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!