«Дарниця» продовжує розширювати свій портфель

Новий муколітик ДВАЦЕ - результат міжнародної співпраці Дарниці з європейським виробником компанією E-Trento Pharma (Італія).

Ефективна діюча речовина препарату Дваце– ацетилцистеїн1
Дваце є лікарським засобом для лікування кашлю, як одному з основних симптомів гострих та хронічних захворювань бронхолегеневої системи, що супроводжуються пiдвищеним утворенням мокротиння1.

Препарат полегшує відходження мокроти за рахунок підвищення мукоциліарного кліренсу1.

ДВАЦЕ доступний в двох лікарських формах – ДВАЦЕ 200, таблетки шипучі, по 200 мг №20 і ДВАЦЕ ЛОНГ, таблетки шипучі, по 600 мг №10. Препарат має зручне первинне пакування в формі туби з герметичною кришкою, яка забезпечує захист від вологи і зручність при використанні.

Лікарський засіб відпускається без рецепту і рекомендований до застосування дітям віком від 2 років*.

Лікарський засіб Дваце має приємний апельсиновий смак1.

1Інструкція для медичного застосування лікарського засобу.
*Для лікарського засобу Дваце 200

Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням лікарського засобу необхідно обов'язково проконсультуватися з лікарем та обов'язково ознайомитись з інструкцією на лікарський засіб. Лікарський засіб має протипоказання. Зберігати у недоступному для дітей місці. Ліцензія АВ № 598086. РП МОЗ України ДВАЦЕ 200 - № UA/18138/01/01. ДВАЦЕ ЛОНГ - № UA/18139/01/01

Заявник. ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», Україна. Виробник. Фразіоне Равіна - Віа Провіна, 2 - 38123 Тренто (ТН), Італія.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!