Розв`язуємо проблеми шлунково-кишкового тракту

За даними окремих досліджень від закрепу страждає від 10 % до 50 % населення розвинених країн. Головними проявами закрепу є збільшення інтервалів між актами дефекації, утруднення акту дефекації (навіть при збереженні нормальної періодичності випорожнення) або систематичне недостатнє випорожнення кишечника. Зазвичай закреп може виникнути внаслідок неврологічних розладів, при захворюваннях ШКТ, системних захворюваннях, вагітності, кишкового дисбактеріозу та інших причин Основне лікування закрепу включає корекцію раціону харчування та засоби, що послаблюють. 1.

Лактунорм® – це новий безпечний та ефективний послаблюючий засіб на основі лактулози від компанії Дарниця!Лактунорм® усуває закреп, пом'якшує випорожнення, відновлює фізіологічний ритм травлення та нормальний баланс мікрофлори кишечника. 

Показання2.
Закреп: регуляція фізіологічного ритму кишечника.
Стани, що потребують полегшення дефекації: геморой, після операцій на товстому кишечнику та аноректальній зоні.
Печінкова енцефалопатія: лікування і профілактика печінкової коми і прекоми.

Лактунорм® може застосовуватися у період вагітності та під час годування груддю2.

Лактунорм® – це австрійська якість та доступна ціна!3.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я

1 «Закреп. Симптоми та методи лікування», Національна академія медичних наук України, http://amnu.gov.ua/zakrep-symptomy-ta-metody-likuvannya/
2 ІНСТРУКЦІЯ для медичного застосування лікарського засобу Лактунорм®
3 Стосується продукції in bulk. Порівнюється Лактунорм® та інші препарати лактулози за даними компанії Proxima Research станом на липень 2020 р.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!