АСКОРІЛ - комбінований препарат проти кашлю

Кашель - один з найбільш частих і найбільш тривалих симптомів гострих респіраторних захворювань. Лихоманка при ГРЗ зазвичай минає за 3-5 днів, нежить за тиждень, а гострий кашель може тривати до 3-х тижнів і більше. Іншими словами, саме кашель часто визначає тривалість захворювання.

Оскільки пацієнт зазвичай має кілька проявів ураження дихальних шляхів, йому водночас можуть призначити до 5-7 лікарських засобів. Наслідком такої фармакотерапії стає низька схильність пацієнтів до лікування, збільшення термінів одужання та ускладнення перебігу захворювання.

Ось чому особливу актуальність мають комбіновані препарати. Їх головна перевага - наявність необхідних активних інгредієнтів для комплексної терапії захворювань в єдиній формі.

Серед найбільш відомих комбінованих препаратів для лікування кашлю почесне місце займає АСКОРІЛ, перш за все, завдяки своєму вдалому складу, в якому відразу 3 ефективних компоненти - бромгексин, гвайфенезин і сальбутамол. Вони забезпечують комплексний підхід до лікування кашлю при різних захворюваннях органів дихання, що супроводжуються бронхоспазмом - проявляють бронхолітичний, відхаркувальний та муколитичний ефекти.

Важливо відзначити, що дана комбінація враховує анатомо-фізіологічні особливості респіраторного тракту дитини, що є одним з факторів успіху застосування АСКОРІЛУ в педіатричній практиці у дітей від 2-х років.

Для зручності пацієнтів сьогодні АСКОРІЛ випускається у 4-х формах:

·         АСКОРІЛ експекторант у формі сиропу на 100 мл і 200 мл

·         АСКОРІЛ у формі таблеток по 20 шт і 50 шт в упаковці

Це дозволяє враховувати індивідуальні потреби пацієнтів різного віку та особливості їх патології.

ПОКАЗАННЯ: секретолітична терапія при захворюваннях дихальних шляхів, що супроводжуються бронхоспазмом і утворенням в'язкого секрету.

Препарат застосовують за призначенням і під наглядом лікаря.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!