АВІРУСПРЕЙ®+(PLUS) – БАР’ЄР ВІД ВІРУСІВ

авирус.jpg

Віруси, що передаються повітряно-крапельним шляхом, найчастіше потрапляють в організм людини крізь слизову оболонку носової порожнини. Після прикріплення до мембран клітин для проникнення всередину вірусам потрібно близько 6-8 годин. І якщо прицільно вплинути на них саме в цей час, можна уникнути розвитку вірусної інфекції.

Саме це і роблять діючі речовини АВІРУСПРЕЙ®+ (PLUS). Завдяки формі дозованого спрею засіб створює бар’єр для вірусів на всій поверхні носоглотки.
⦁ Оксолін блокує місця зв’язування вірусу з поверхнею клітинної мембрани, захищаючи клітини від проникнення в них вірусу.
⦁ Екстракти цибулі й часнику, а також ефірна олія евкаліпту посилюють противірусну дію оксоліну, а також борються з бактеріями.

АВІРУСПРЕЙ®+ (PLUS) застосовується:
⦁ для порожнини носа (профілактики вірусних інфекцій, а також комплексного догляду за слизовою оболонкою – глибокого зволоження, відновлення, зміцнення та захисту);
⦁ особами, які перебувають у ситуаціях підвищеного ризику респіраторних інфекцій (осінньо-зимовий період та/або контакт з джерелом).

Засіб рекомендований до застосування для дорослих та дітей з 6 років. Діти від 3 до 6 років: застосування спрею можливе після консультації лікаря. Застосування дітям дозволяється тільки в присутності дорослих осіб.

Принциповий підхід до застосування АВІРУСПРЕЙ®+(PLUS) полягає в тому, що спрей забезпечує профілактику грипу та застуди вже після контакту з джерелом інфекції.


Спосіб застосування АВІРУСПРЕЙ®+ (PLUS) легко запам’ятати завдяки правилу «4 годин»:
⦁ ПЕРШЕ ЗАСТОСУВАННЯ – через 4 години після початку контакту з джерелом інфекції або перебування в місцях великого скупчення людей;
⦁ ПОВТОРНІ ВПОРСКУВАННЯ – кожні 4 години протягом усього часу контакту з джерелом інфекції. Після того, як ви покинули вогнище можливого інфікування, необхідно окропити кожну половину носа ще раз.

При наявності в родині вогнища респіраторної інфекції АВІРУСПРЕЙ®+ (PLUS) рекомендується використовувати через кожні 4 години всім здоровим членам родини.

Більше про АВІРУСПРЕЙ®+ (PLUS) на сайті avirusprey.com.ua

Виробник: компанія «Георг Біосистеми».
Код для замовлення у «БаДМ»: 918106
Реклама медичного виробу. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем та ознайомитися з інструкцією. АВІРУСПРЕЙ®+(PLUS) – декларація про відповідність № UA.TR.753.D.32644872/TPG/DEC/001 від 01.06.2019.
САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!