Аллергія? Не знаєте як обрати найкращій препарат?

Алергія, як реакція підвищеної чутливості імунної системи на зазвичай нешкідливі речовини, які потрапляють до організму або контактують із ним, турбує понад 40 % населення земної кулі (https://www.aaaai.org/about-aaaai/newsroom/allergy-statistics). За статистикою ВООЗ, до 2025 року понад 50% населення великих міст матиме ті чи інші прояви алергії.

Чинників, що викликають алергію багато, і кількість їх постійно збільшується. Найбільш розповсюджені: повітряні алергени, такі як пилок, лупа тварин, пилові кліщі та пліснява (спори грибів); певні продукти, зокрема арахіс, горіхи, пшениця, соя, риба, молюски, яйця і молоко; укуси комах; ліки; латекс та інші речовини, яких торкається людина.

Фармацевтична індустрія постійно розвивається в цьому напрямку. Винаходять все нові молекули, що повинні допомагати людям з проявами алергії. І ось, одна з останніх молекул, що навіть отримала Нобелівську премію в 2001 році – левоцетиризин.

Київський вітамінний завод, що має підтверджені GMP сертифікати, випустив препарат Ергоцетал (левоцетиризин). Ергоцетал ефективний як на ранній, так і на пізній стадії алергічної реакції. Має одночасно і протизапальну дію. Розпочинає свою дію вже через 12 хвилин після прийому одноразової дози у 50% пацієнтів, через 1 годину - у 95% пацієнтів, і дія його триває більше 24 годин.

Ергоцетал показаний як симптоматичне лікування алергічного риніту (у тому числі цілорічного алергічного риніту) та кропив’янки. Добова доза 1 таблетка (5 мг) 1 раз на день. Тривалість лікування залежить від проявів алергії, і може тривати, навіть, до року.

Ергоцетал – найкращий вибір!

БаДМ - Ми працюємо для Вас!