Азвестів - для міцності кісток!

Кальцій життєво необхідний нашому організму. Він є основою кісток і зубів. Його недолік може привести до серйозних проблем зі здоров'ям.

Доросла людина повинна отримувати рекомендовану добову дозу кальцію від 1000 до 1300 мг. Жінки бальзаківського віку, вегетаріанці та люди з нестерпністю до лактози особливо схильні до розвитку дефіциту кальцію. Коли це відбувається, організм отримує його з кісток і зубів, де він зазвичай і зберігається. Тому кістки стають дуже уразливими до переломів.

До найбільш серйозних наслідків дефіциту кальцію відносяться:
крихкі кістки; руйнування зубів; нездоровий землистий колір обличчя; ламкі нездорові нігті та волосся; слабкість і втома, в тому числі м'язова; рахіт і артрит; екзема; гіпертонія; порушення сну і головні болі; болі у спині; бронхіальна астма; утворення каменів в нирках; коліт; остеопороз.

Остеопороз турбує третину жінок і кожного восьмого чоловіка старше 50 років. Після 60 років остеопороз стає причиною переломів у половини дам й у третини представників сильної статі.

На щастя, дефіцит кальцію є відносно поправним захворюванням. Заповнити нестачу кальцію, змінивши свій раціон, не завжди можливо. Хронічний дефіцит Ca вимагає застосування препаратів, що містять кальцій і вітамін D, який допомагає організму засвоювати кальцій.

Новий препарат Азвестів №60 від авторитетного вітчизняного виробника АТ «Київський вітамінний завод» створений за європейськими стандартами і має доступну ціну.

Азвестів - для міцності кісток!

У кожній таблетці Азвестіва міститься: кальцію 600 мг (у вигляді кальцію карбонату - 1500 мг) та холекальциферолу 10 мкг (вітаміну D3 – 400 МО).

Показання для призначення Азвестіву:
✓ Застосовується для профілактики та лікування дефіциту кальцію та/або вітаміну D у дорослих пацієнтів з виявленим ризиком.
✓ Застосовується як доповнення до специфічної терапії остеопорозу у пацієнтів з ризиком розвитку дефіциту кальцію та вітаміну D.

Спосіб застосування та дози: таблетку рекомендовано приймати протягом 1.5 години після прийому їжі, не розжовуючи та запиваючи склянкою води чи соку.

Дорослі та пацієнти літнього віку: 1 таблетка двічі на добу. В разі потреби слід розглянути доцільність зниження дози згідно з результатами моніторингу рівнів кальцію. Тобто, в двох таблетках є добова доза кальцію.

Тривалість лікування залежить від ступеня тяжкості та перебігу захворювання та визначається лікарем індивідуально. Азвестів відпускається без рецепта.

Азвестів - для міцності кісток!


БаДМ - Ми працюємо для Вас!