БАДМ І ЛАУМА НА КОНГРЕСІ

IMG_1605.jpg11 та 12 квітня 2019р. в Києві відбувся Конгрес асоціації судинних хірургів, флебологів та ангіологів України
Міжнародний конгрес «Судинна хірургія, флебологія, ангіологія сьогодні» був присвячений 80-річчю з дня народження засновника судинної хірургії і флебології України – професора І.І. Сухарева.
Компанія БАДМ представляла на Конгресі широку лінійку славетної латвійської продукції ТМ Лаума.
Lauma Medical вже більше 45 років відома серед фармацевтів і споживачів в країнах Балтії і Східної Європи. Lauma Medical - найбільший виробник виробів медичного призначення, таких як ткані еластичні бинти високої розтяжності, еластичні пояси, пов'язки для суглобів, а також виробів для жінок в допологовий та післяпологовий періоди і компресійний трикотаж.
Продукція Lauma Medical відрізняється гарантованою високою якістю. При виготовленні виробів використовується лише високоякісна сировина, переважно натуральна бавовна і шерсть. Завдяки багаторічному досвіду роботи у виробництві товарів медичного призначення, дотриманню рекомендацій фахівців, побажанням клієнтів та вживанню сучасних технологій, товари Lauma Medical завоювали лідируючі позиції в категорії відповідних виробів.
Спілкування на Конгресі з докторами, плідні діалоги з фахівцями ще раз підтвердили, що компресійні вироби і еластичні бинти Lauma Medical вже не перше десятиріччя використовуються лікарями у медичній практиці ті є незамінними помічниками в різних ситуаціях і відрізняються ефективністю, високою якістю, безпекою і легкістю використання.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!