БОРОТЬБА З ГЕПАТИТОМ

В області і райони України вже почали прибувати куплені препарати - новітні ліки прямої дії, що відповідають рекомендаціям Європейської асоціації по вивченню хвороб печінки по лікуванню гепатиту C.

Інноваційний курс лікування полягає в тому, що пацієнт просто приймає пігулки протягом трьох місяців.

Препарати «Даклатасвір» і «Софосбувір / велпатасвір» є універсальними, оскільки ефективно діють відразу на всі генотипи вірусу гепатиту С. Завдяки такому комбінованому підходу організм краще і швидше реагує на терапію, тому лікування відбувається значно ефективніше.

Особливість нових ліків ще і в тому, що вірогідність побічних ефектів зменшується в рази, в порівнянні з прийомом препаратів попереднього покоління.

Завдяки закупівлям через міжнародну організацію - Програму розвитку ООН (ПРООН) - Україні вдалося отримати рекордно низьку ціну за курс лікування - 89 доларів.

Незабаром в медустановах будуть доступні безкоштовно такі ліки:

•   препарати ТМ «Майгеп» (софосбувір) і ТМ «Майдекла» (даклатасвір) для комплексного курсу лікування гепатиту С - для 1200 пацієнтів;

•   препарат ТМ «Ледвір» (софосбувір / ледіпасвір), завдяки якому зможуть вилікуватися майже 2000 хворих;

•   більше 12 000 упаковок лікарського засобу ТМ «Майхеп ALL» (софосбувір / велпатасвір) для лікування понад 4 тисяч пацієнтів.

гепатит С.jpg

БаДМ - Ми працюємо для Вас!