БаДМ НА ФОРУМІ АПТЕКИ СВІТУ

Однією з найбільш знакових та очікуваних подій для української фарміндустрії є міжнародний фармацевтичний форум «Аптеки світу». Уже восьмий рік поспіль захід об’єднує фахівців фармації, представників аптечного бізнесу та їх партнерів, дистриб’юторів, міжнародних експертів, представників асоціацій, регуляторних органів та експертів з правових питань.

Серед тем, що обговорювали спеціалісті та топ –менеджери були: питання сучасних стандартів аптечних закладів; досвід сусідів – найбільша реформа польського аптечного ринку; процес реорганізації урядової програм з реімбурсації «Доступні ліки»; зміни у сфері регулювання сегменту лікарських засобів; кадри у фармі; бізнес процеси в аптечному бізнесі та інше.

Не оминули увагою спікери й такі теми, як актуальні проблеми фармдистрибуції в Україні. Дискутували з приводу можливостей застосування сучасних підходів доставки по відношенню до лікарських засобів. Обговорювали ефективні формати обслуговування в сучасній аптеці, як працювати в умовах ери digital, які виклики та можливості ця ера несе для аптеки та споживача.

Спікерами виступали керівники і власники аптечних мереж та фармкомпаній. Зі змістовною доповіддю на форумі виступив директор із стратегічного розвитку компанії «БаДМ» Олександр Суходольський.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!