Бронхипрет® від Біонорика

Кашель - це один із симптомів «звичайного ГРВІ»? Чи сигнал організму про серйозну проблему? У будь якому випадку, варто не зволікати, а діяти з першого дня кашлю! Та чи завжди є можливість розпізнати тип кашлю: сухий чи вологий? І чи завжди потрібно приймати різні ліки? Відповідь дає препарат Бронхипрет® від німецької фітонірингової компанії Біонорика. 

Бронхипрет®  має комплекс клінічно доведених властивостей, що не лише усувають симптоми, а в першу чергу діють на причину кашлю. Це особливо важливо на старті захворювання з сухим кашлем, коли Бронхипрет® виявляє протизапальну та противірусну властивості. А при вологому кашлі Бронхипрет®  розріджує та виводить мокротиння, полегшує напади кашлю.

В складі Бронхипрет®  комбінації фітоекстрактів чебрецю та плюща (рідкі форми) і чебрецю та первоцвіту (таблетки). Обидві комбінації  засвідчили високу ефективність у ході клінічних випробувань. Крім того, саме такі комбінації у складі Бронхипрет®  вже двічі, з 2010 року внесено до Німецького протоколу лікування кашлю.

Для кожного із ваших клієнтів ви зможете підібрати «його» ідеальний Бронхипрет®.

Так для малюків з 2х років рекомендуйте Бронхипрет® сироп.  Він легко засвоюється, має приємний солодкий смак та не шкодить дитячим зубкам.

Бронхипрет® таблетки – зручна форма для дорослих, для ділових людей, що не мають часу хворіти, для активних та подорожуючих!

І, нарешті, новинка! Сильний та безпечний, концентрований і дієвий… Бронхипрет®  розчин!

Бронхипрет® розчин – це унікальна комбінація фітоекстракців чебрецю та плюща у рідкій але концентрованій формі 1+1 >2 !

В чому секрет ефективності Бронхипрет® розчин?

Комплексні властивості Бронхипрет® розчин ще більш виражені за рахунок синергічної взаємодії рідких екстрактів чебрецю та плюща! Екстра сила Бронхипрет® розчин зумовлена його концентрацією. Так у Бронхипрет® розчин концентрація діючих речовин майже в 3 рази вища ніж у Бронхипрет® сироп.

Тому Бронхипрет® розчин – оптимальна форма для лікування кашлю та бронхіту у дорослих та дітей віком від 6 років. Висока концентрація зумовлює незаперечну економічну перевагу, так як пляшечки Бронхипрет® розчин 100 мл вистачає майже на 2 тижні лікування для дорослого! Бронхипрет® розчин – доведена ефективність ваших рекомендацій!


БаДМ - Ми працюємо для Вас!