ФЕНОКІТ БОРЕТЬСЯ З АЛЕРГІЄЮ

Коли в життя пацієнта входить алергія - усе змінюється. Не можна гуляти по квітучих полях і садах, не можна виїхати на дачу або в ліс, складно чи зовсім неможливо вживати напівфабрикати та їжу, яку приготували промисловим способом - раптом в ній горіхи або додатки, на які зреагує організм. Тривалий свербіж, спричинений алергією, заважає носити той одяг, який подобається, та навіть заважає спати вночі.

Всі ці прояви спричинюють значний дискомфорт для дорослих, а для дітей - і поготів. При цьому при лікуванні дітей (особливо раннього віку) можуть бути використані далеко не всі препарати. Тому так важливо звернути увагу на Фенокіт в формі крапель, який може бути рекомендований лікарем дітям віком від 1 місяця. 1,2

ФЕНОКІТ – пероральний антигістамінний засіб для симптоматичного лікування алергічних захворювань (кропив’янки, сезонного та цілорічного алергічного риніту), алергії на лікарські засоби і продукти харчування, укусів комах та свербежу різного походження3 у дітей віком від одного місяця1,2 та дорослих. Безумовно, окрім правильного дозування, інформацію про яке пацієнти знайдуть у інструкції для медичного застосування, необхідна обов'язкова консультація лікаря.

ФЕНОКІТ - ДЛЯ ЛІКУВАННЯ АЛЕРГІЇ І СВЕРБЕЖУ У ДІТЕЙ ВІКОМ ВІД ОДНОГО МІСЯЦЯ!1-3

1 – Згідно з інструкцією для медичного застосування препарату Фенокіт.

2 – З обережністю призначати препарат у формі крапель дітям віком до 1 року: седативний ефект може супроводжуватися епізодами нічного апное. У дітей молодшого віку антигістамінні препарати можуть спричинити збудження. Фенокіт можна застосовувати дітям від 1 місяця до 1 року тільки після консультації з лікарем та у випадку наявності чітких показань для лікування антигістамінними засобами. Не можна перевищувати рекомендовану дозу.

3 – Крім пов’язаного з холестазом.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!