ФІТОГЕЛІ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я НІГ

Проблема втоми і набряклості ніг добре знайома людям, що змушені довго стояти (або сидіти) за родом своєї діяльності, а також літнім людям та майбутнім матусям. Ці неприємні симптоми – передвісники венозної недостатності, яка призводить до ламкості судин, венозного застою, варикозному розширенню вен та утворенню тромбів.
Сучасна медицина сьогодні володіє досить широким спектром методів лікування і профілактики захворювань, що викликають набряки ніг. Серед найпопулярніших - венотонікі, дія яких направлена на зміцнення стінок судин і поліпшення кровотоку. Найбільш ефективні препарати – ті, що містять гепарин натрію. Вони покращують мікроциркуляцію крові, активують тканевий обмін, усувають застій рідини. Ці засоби добре використовувати також при перельотах чи під час відпустки в жарких країнах, щоб зняти втому і набряклість від тривалих поїздок і високих температур.
Фітогелі виробництва НПЛ «Фітопродукт» містять натуральні екстракти лікарських рослин в комбінації з гепарином.
Використовуючи фітогелі «Венотоник» і «Веналгин», пацієнти відчувають значне полегшення - покращується кровотік, зменшується набряклість, зміцнюються стінки судин.

Фітогелі «Веналгин» і «Венотоник» легко нанести на шкіру, вони залишають приємний аромат і відчуття свіжості.
Спосіб застосування: нанести на чисту суху шкіру ніг 2-3 рази в день, втерти легкими масажними рухами.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!