ІННОВАЦІЙНИЙ КРЕМ ВІД АКНЕ

Згідно з останніми даними, лише в Сполучених Штатах в 2016 році тягар вугрової хвороби – поширеного хронічного запального захворювання шкіри – зросло до 3 мільярдів доларів у вигляді витрат на охорону здоров'я та призвело до зниження продуктивності. Тепер в цього докучливого висипу з'явився новий ворог у формі топічного ретіноїду від Galderma.

Днями Galderma заявила, що дістала від американського регулювальника схвалення на вживання місцевого ретіноїдного крему на основі 0.005% тріфаротину.

Крем поширюватиметься під торгівельною маркою Aklief.

Це перший топічний препарат, спеціально вивчений і показаний для лікування вугрового висипу як на обличчі, так і на грудях, плечах і спині. Засіб був перевірений в двох 12-тижневих дослідженнях PERFECT 1 і PERFECT 2, в яких взяло участь понад 2 400 пацієнтів. Препарат продемонстрував високу ефективність – зменшення висипів, а також придушення розвитку мікрокомедонів і нових висипів – у всіх анатомічних областях. Несприятливі ефекти включали подразнення і свербіння в місці використання, а також сонячний опік.

«Схвалення Aklief демонструє нашу здатність впроваджувати іновації навіть в сталих терапевтичних класах. Це узгоджується з нашим наміром змінити парадигму того, як лікуються навіть найпоширеніші і неприємніші шкірні захворювання, у тому числі акне», - заявили представники виробника.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!