Інгалятор Chudesnik: швидка допомога диханню

Під час загострення сезонних захворювань, потрібне негайне дієве лікування. Але ін'єкції та таблетки часто завдають негативного впливу на організм, тому вибір краще надати більш безпечним методам, особливо, коли це стосується лікування дитини.

Інгалятор «Chudesnik» - компактний, бюджетний і неймовірно дієвий прилад. Він ефективно бореться з безліччю респіраторних захворювань, які раніше лікували лише в межах лікарні. Унікальна перевага інгалятора полягає в мультіроздільному випаровуванні.

Завдяки здатності перетворювати лікарські засоби в аерозоль, що поширюється на слизову у вигляді мікроскопічних крапель і потрапляє навіть у важкодоступні місця, інгалятор «Chudesnik» ефективно лікує:
✓ нежить;
✓ тонзиліт;
✓ фарингіт;
✓ бронхіт;
✓ надає профілактику ГРЗ і ГРВІ;
✓  попереджає напади бронхіальної астми.

У інгаляторі «Chudesnik» є декілька ємностей, які відокремлюють рідину. Завдяки цьому можна використовувати різні варіації ефірних олій, і бути впевненим, що вони не змішаються одна з одною і не втратять свого цілющого ефекту. Кожна олія зберігає особисті лікувальні властивості, але при цьому за 1 інгаляцію Ви отримаєте користь одразу від декількох олій!

Спосіб використання:
Щільно притисніть маску до обличчя і почніть процедуру. Дихайте спокійно і рівномірно. Середній час інгаляції – 10-15 хвилин.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!