КВЕРТИН: ЗАХИСТИВШИ СУДИНИ – ЗАХИСТИШ СЕБЕ

Наш організм - складний і багатофункціональний механізм, в якому відбувається одночасно безліч різноманітних процесів. Повністю людське тіло досі не вивчено настільки, наскільки б хотілося лікарям. Але основні принципи і діагностика поширених захворювань все ж добре відомі. У тому числі - достовірно встановлені причини хвороб серця і судин, а також методи їх профілактики.

Провідниками життя в нашому організмі в буквальному сенсі цього слова є судини. Саме завдяки судинам, наш організм здійснює рух крові, підтримує стабільну температуру і тиск, насичує всі органи киснем та інше. Захворювання судин - серйозна проблема. Слабкі судини можуть привести до таких страшних наслідків, як інсульт та інфаркт. Чи можемо ми запобігти цим захворюванням?

Квертин - ефективний лікарський засіб широкого спектра дії. Активна речовина Квертину – кверцетин -  флавоноїди, що відноситься до групи вітаміну Р з потужною антиоксидантною активністю. Завдяки цьому він здатний стабілізувати мембрани капілярів, зміцнювати стінки судин і знижувати їх проникність, захищати клітини від пошкоджень і патологічних змін.

✓ Зміцнює стінки судин
✓ Знижує проникність капілярів
✓ Покращує мікроциркуляцію судин

Надає дію:


БаДМ - Ми працюємо для Вас!