ЛЕГЕНДАРНИЙ TONGKAT ALI JACK

Tongkat Ali Jack – 100% натуральний продукт, на основі малайзійської рецептури, для чоловічої потенції. m1 обрез.jpg

Tongkat Ali Jack стимулює вироблення організмом людини гормону тестостерон, збільшує його вміст в крові в 4,5 рази. Завдяки цьому вміст тестостерону в крові досягає того рівня, який був у чоловіка у віці 18-20 років (період гіперсексуальності). Препарат підсилює сексуальне бажання, укріплює ерекцію, подовжує статевий акт, збільшує статеву чутливість, підсилює оргазм.

Тongkat Ali Jack – покращує кровообіг в області малого тазу, стимулює імунітет, зменшує розумову і фізичну втому, а також підвищує працездатність і покращує загальне самопочуття.

Рекомендується вживати Tongkat Ali Jack при імпотенції та при зниженій потенції, при розладі статевого потягу, при інфекціях сечостатевої системи (уретрити, цистити, пієлонефрити), аденомі простати, простатиті, хронічному простатиті, низькій якості і кількості сперми, зниженні інтенсивності переживання оргазму, нестійкої ерекції та таке інше.

Регулярний прийом препарату Tongkat Ali Jack по 1 капсулі в 3 дні може привести до стійкого поліпшення потенції, сексуальних можливостей і репродуктивного здоров'я.

Активні компоненти

Natural Herbal Tongkat Ali Jack™ складається з 100% кореня Тонгкат Алі (еврікома довголистая). Цей продукт не містить додавання частин інших рослин.

Natural Herbal Tongkat Ali Jack™ екстракт обробляють з використанням запатентованої Найкращої Доступної Технології (Best Available Technology). Ліофілізований екстракт перетирають в порошок і інкапсулюють, забезпечують збереження біологічно активних терапевтичних компонентів.



БаДМ - Ми працюємо для Вас!