Літо, як захистити малюка від укусів комах

Літо – це час для активного відпочинку, як для дорослих, так і особливо для сімей, які мають дітей. Літнє сонце та тепле повітря спонукають більше часу проводити на свіжому повітрі, не говорячи вже про заплановану відпустку для оздоровлення. Однак окрім більшості позитивних аспектів є також і деякі ризики, які можуть зіпсувати прогулянку та літній відпочинок.

Одним з таких ризиків – укуси комарів та комах.

Безумовно, що з початком сезону на поличках одразу ж з'являються безліч засобів, які допомагають вирішити цю прикрість. Але люблячі батьки повинні не тільки реагувати на яскавий колір цих засобів, а подбати про те, що обираючи засіб для захисту цей захист буде безпечним для здоров'я дитини, особливо якщо дитина ще немовля.

Саме враховуючи та беручи до уваги 2 основні аспекти – результативність і безпека, лабораторія Італійського бренду Natura House створила серію засобів Бай Бай Байт (Bye Bye Bites).


Основною перевагою серії продуктів Бай Бай Байт є те, що всі продукти серії дозволено використовувати для дітей від 3 - х місяців.
Продукти серії сертифіковані та мають підтверджувальні тести від виробника, що підтверджують безпечність, відсутність алергічних реакцій та відповідну безпеку інгредієнтів у складі у використання для дітей від 3-х місяців.

Бай Бай Байт – це натуральні та безпечні засоби, які не подразнюють та не забруднюють шкіру малюків, на основі вмісту 100% натуральних компонентів, які надійно захистять від укусів, завдяки вмісту натуральних ефірних олій Герані та Лемонграссу.

В серії представлені 2 засоби для захисту - захисний рол 50мл та захисний спрей 100мл.

Захисний рол 50мл рекомендований для використання на обличчя, шию, вушка малюка та для самих маленьких на все тіло, щоб не налякати немовля та щоб дитини не ковтнула з подихом часину засобу.

Захисний спрей 100мл рекомендований для використання на візочок, москітну сітку, манеж та для більш дорослих діток на все тіло, за виключенням частин тіла з рекомендаціями для використання рола.

Та якщо, все ж таки є укус(забули засіб на прогулянку або забули відновити засіб через 1,5-2 години), в такому випадки допоможе Бай Бай Байт заспокійливий гель після укусів 20мл. Гель створений на основі дистильованої води з екстрактом Німецької лікарської ромашки та 13 ефірних олій, які знімають почервоніння, набряк, свербіж. А оскільки наслідки та прояви після укусів можуть зберігатися до 3 днів, і відновлюватись навіть при контакті з місцем ураження, рекомендовано наносити засіб при відновленні проявів укусу.


Рекомендуйте ефективні та безпечні засоби від укусів комарів та комах.

БАЙ БАЙ БАЙТ - ПРО ДИТЯЧУ ШКІРУ ДБАЙ, ВІД УКУСІВ ЗАХИЩАЙ.

УКУСИ ПРОЩАВАЙ - БАЙ БАЙ БАЙТ


БаДМ - Ми працюємо для Вас!