МЕМОПРУВ - НЕ ДОЗВОЛЬ СОБІ ЗАБУТИ!

мемопрув.jpgЩО ТАКЕ МЕМОПРУВ? 

МЕМОПРУВ - біологічно активна суміш поліпептидів природного походження з клінічно доведеною ефективністю. 
Достовірно покращує такі когнітивні функції, як пам’ять, увага і концентрація, а також сприяє розумовій та фізичній реабілітації в період одужання. 

КОМУ ПОКАЗАНИЙ МЕМОПРУВ?

МЕМОПРУВ рекомендований дорослим для поліпшення пам'яті, навчання, концентрації і прийняття щоденних рішень. 
Погіршення когнітивних функцій може виникати при стресах, емоційних та фізичних перевантаженнях, недосипанні або в осіб літнього віку. Втім, воно може бути наслідком інших факторів, що потребують консультації лікаря.
МЕМОПРУВ покращує когнітивні функції, тим самим відновлюючи функціональну незалежність і дозволяючи насолоджуватися дозвіллям з родиною і друзями.

У ЧОМУ ВІДМІННІСТЬ МЕМОПРУВУ?

На відміну від більшості біологічно активних харчових добавок для поліпшення пам'яті, які складаються із суміші вітамінів, масел і трав. МЕМОПРУВ - унікальна комбінація нейропептидів N-PEP-12 і амінокислот, отриманих з природних джерел і вироблених відповідно до стандартизованого біотехнологічного процесу в сертифікованих умовах. 

ЯК ДІЄ МЕМОПРУВ? 

Нейропептиди в МЕМОПРУВІ імітують фактори росту нервів, які важливі для нормального функцонування мозку. В опублікованих дослідженнях ці нейропептиди демонструють ефективність у двох важливих процесах: 
МЕМОПРУВ протидіє основним патологічним процесам і тим самим покращує пам'ять та інші когнітивні функції.

ЯК ЗАСТОСОВУВАТИ МЕМОПРУВ?

МЕМОПРУВ БЕЗПЕЧНИЙ І ДОБРЕ ПЕРЕНОСИТЬСЯ

МЕМОПРУВ містить суміш нейропептидів (N-PEP-12) - малих ланцюжків амінокислот, отриманих з натуральних джерел, які моделюють ріст нервів у добре функціонуючому мозку. МЕМОПРУВ безпечний, добре переноситься і не має відомих міжлікарських взаємодій. 
Центральний регістр досліджень Кохранівської бібліотеки: «N-PEP-12 може бути ефективним лікуванням від втрати пам’яти у здорових осіб старшого віку»

БаДМ - Ми працюємо для Вас!