МІКСТУРА ДИТЯЧА ВІД КАШЛЮ


За статистикою, кашель - другий за частотою симптом після нежиті у дітей дошкільного віку. Три чверті візитів до педіатрів і родинних лікарів спричинені скаргами на кашель у дітей. Коли малюки нездорові, батьки шукають засіб для максимально ефективної допомоги. Препарат при цьому обов'язково має бути безпечним, це, мабуть, найголовніша вимога в лікуванні малечі.

Вже багато десятиліть діти, що кашляють, отримують у вигляді призначення натуральні сиропи з алтейним коренем. Цей рослинний продукт має підтверджену поколіннями ефективність. І до того ж він смачний.

Представляємо вашій увазі «Мікстуру дитячу від кашлю». У складі мікстури екстракти алтейного кореня і кореня солодки. «Мікстура дитяча від кашлю» відноситься до лікарських засобів, які стимулюють відкашлювання. Механізм дії пов'язаний із посиленням фізіологічної активності мерехтливого епітелію і перистальтичного руху бронхіол, що сприяє просуванню мокротиння із нижніх у верхні відділи дихальних шляхів та її виведенню. Цей ефект поєднується із посиленням секреції бронхіальних залоз, деяким зменшенням в’язкості мокротиння.

«Мікстуру дитячу від кашлю» слід призначати у комплексній терапії. Для покращення розрідження і відділення мокротиння рекомендується при прийманні відхаркувальних препаратів вживати велику кількість теплої рідини.

Не дайте кашлю зіпсувати дітям Новорічні свята та зимові канікули.

коробка_1-vsdvs.jpg

 

БаДМ - Ми працюємо для Вас!