МОНІТОРИНГОВІ ЕЛЕКТРОДИ РЕД ДОТ

ЕКГ електроди – важливий елемент інформаційного ланцюжка. Вони передають отримані дані про стан пацієнта або на екран монітора, або інші носії. Раніше в медицині використовувалися багаторазові електроди, які підлягали дезінфекції після кожного використання. У сучасній медичній практиці все частіше використовуються одноразові електроди, які дозволяють зменшити витрати на дезінфікуючі гелі та інші засоби.

Одноразові ЕКГ електроди стали використовуватися в лікувальних установах порівняно недавно, але встигли завоювати популярність і здобути довіру лікарів та медичного персоналу. Одноразові ЕКГ електроди зручні у використанні - та вимагають мінімум часу для проведення обстеження.

Моніторингові електроди 3M™ Red Dot™ 2560 застосовуються при необхідності здійснення моніторингу ЕКГ у дорослих пацієнтів в різних клінічних ситуаціях. Електроди можна залишати на шкірі пацієнта до 5 днів.

Адгезивна спінена основа і запатентований в'язкий гель забезпечують відмінний контакт з шкірою для досягнення чіткого графіка показників.

Електроди 3M™ Red Dot™ 2560 зручно запаковані: кожна стрічка з 10-ма електродами перфорована, що допомагає відокремити необхідну кількість електродів для використання.

Електроди зберігають якість протягом 45-ти днів з моменту відкриття упаковки.

Легко розміщуються на шкірі, зводять до мінімуму подразнення і забезпечують комфорт пацієнтам.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!