Масажні банки Chudesnik: забудьте про целюліт

Одне тільки слово «целюліт» змушує кожну жінку здригатися. Адже це проблема не тільки естетична, а й медична. "Апельсинова кірка" свідчить про порушення метаболізму та застої рідини. Звичайно, це позначається на стані здоров'я, і ​​навіть може призвести до психологічних проблем.

Помітивши перші ознаки целюліту, жінка перестає носити відкриті наряди, втрачає впевненість у собі. А погляди оточуючих викликають лише незручність. На щастя, повернути шкірі колишню привабливість і позбутися від проблеми допоможе антицелюлітний вакуумний масаж банками.

Суть процедури полягає в створенні вакууму за допомогою силіконової банки, яка захоплюючи ділянку шкіри, посилює приплив крові до тканин і лімфодренаж. Вакуумний масаж показаний при наявності целюліту, затримці рідини в тканинах. Він допомагає очистити організм від шлаків і токсинів, зміцнити шкіру після різкого схуднення і пологів, запобігти появі розтяжок і зменшити прояви вже наявних.

Крім того, баночний масаж може стати гарною розслаблюючею процедурою при наявності крепатури та сильних фізичних навантаженнях, тому спортсмени вдаються до нього в розпал змагань.

У торгової марки Chudesnik представлено цілий ряд банок для вакуумного масажу. Кожна баночка має особливу форму і розмір, призначену для певної зони тіла. В асортименті ви зможете підібрати:
⦁ набір банок для стегон,
⦁ набір банок для гомілок,
⦁ набір банок для обличчя.

Регулярний вакуумний масаж банками ТМ Chudesnik допоможе:
⦁ зменшити бугристість і жирові відкладення;
⦁ посилити виведення токсинів;
⦁ поліпшити метаболізм, лімфообіг і кровообіг;
⦁ вирівняти колір обличчя і зробити дрібні зморшки непомітними;
⦁ надати шкірі еластичність, а м'язам тонус;
⦁ зняти загальну напругу.

Це ефективний і доступний спосіб знайти здоров'я, красу і впевненість в собі!

БаДМ - Ми працюємо для Вас!