МЕТИОНОРМ: ДОДАЙ КОЛЬОРІВ У СВОЄ ЖИТТЯ

Гарний емоційний стан є неодмінною складовою благополуччя людини. Але зовнішні обставини нерідко псують усі плани. Багато людей помічають прямий зв'язок між швидкою зміною погоди за вікном та своїм самопочуттям. Погіршення настрою, раптовий головний біль або занепад сил може свідчити про метеозалежність.

Метионорм – дієтична добавка, що покращує самопочуття вже з перших днів застосування. Рекомендовано до вживання з метою підтримки сталого артеріального тиску при нестабільних погодних умовах, нормалізації функціонування серцево-судинної та нервової систем при підвищених сезонних емоційних навантаженнях.

метионорм.jpg Переваги Метионорм:
✓ Підтримує стабільний артеріальний тиск при змінах погоди та атмосферного тиску;
✓ Сприяє зменшенню тривожності, пов'язану з погіршенням погоди;
✓ Сприяє стабільному функціонуванню серцево-судинної та нервової систем при нестабільному емоційному стані;
✓ Нормалізує сон і покращує засинання, при магнітних бурях;
✓ Має м’яку заспокійливу та антистресову дію.

Засіб надає стійку та ефективну дію, завдяки ідеально підібраним складовим.

Гліцин - центральний нейромедіатор, який урівноважує роботу центральної нервової системи та нормалізує її реакцію на зовнішні подразники. Сприяє зменшенню тривожності, покращує настрій та підвищує стресостійкість.

Екстракт трави меліси лікарської - сприяє зменшенню вегетосудинних проявів, знижує емоційну активність, ефективно купує стан надмірного нервового збудження. Попереджає зміни артеріального тиску внаслідок стресу.

Екстракт коренів шоломниці байкальської - знижує напруження при психічній та розумовій перевтомі. Виявляє гіпотензивну дію, зумовлену з одного боку пригніченням проведення збудження в симпатичних гангліях, з іншого – помітним седативним, судинорозширювальним та спазмолітичним ефектами.

Екстракт коренів солодки голої - нормалізує функціонування нервової системи, допомагає в боротьбі з хронічною втомою, нормалізує сон.

Екстракт листя чаю зеленого  - джерело епігалокатехіну, який перешкоджає надмірній активації ангіотензину (речовини, що спричинює спазми судин), і таким чином сприяє підтримці сталого артеріального тиску.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Вживати дорослим по 1 капсулі 2-3 рази на добу незалежно від прийому їжі.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!