Міцний імунітет - найкращий захист від вірусів!

У період світового карантину час подбати про зміцнення імунітету, адже саме він підтримує здоров'я організму і допомагає боротися з вірусами.

Вибирайте продукти, багаті Омега-3, вітамінами С, В, D, Е, К, кальцієм і залізом. Додайте в щоденний раціон більше овочів, фруктів, рибу, насіння Чіа, волоські горіхи та лляне масло.

Однак, фахівці відзначають, що навіть правильне харчування має накопичувальний ефект. Поєднуючи здоровий раціон із прийманням спеціальних засобів для підтримки імунітету, результат не змусить чекати на себе.

«Трілумін» - інноваційний безпечний імуномодулятор з високою ефективністю дії. Є додатковим джерелом біологічно активних сполук, отриманих із Bacillus subtilis, тому прекрасно підходить для профілактики і комплексної терапії інфекційних захворювань.

Завдяки тому, що до складу Трілуміна входять вітаміни, амінокислоти та олігопептиди, він покращує загальний стан організму та усуває причини, що викликають дисфункцію імунітету.

Застосування препарату дозволяє швидко локалізувати вогнище інфекцій, скоротити тривалість захворювання, запобігти розвитку ускладнень й рецидивів. Препарат підвищує стійкість організму до різних інфекційних захворювань, в тому числі вірусним, бактеріальним, грибковим, паразитарним. А також зменшує частоту захворюваності протягом року. 

Переваги «Трілуміна»:

БаДМ - Ми працюємо для Вас!