НЕЙРОКОБАЛ ПРОТИ БОЛЮ

Біль у спині – дуже поширена проблема. Приблизно 80% людей в усьому світі - будь-якої статі, усіх рас, різних віросповідань і мешканців країн з різним ВВП - хоча б раз в житті відчували біль у спині.

За даними експертів Всесвітньої організації охорони здоров'я, поширеність захворювання досягає масштабів пандемії і є надзвичайно серйозною медичною і соціально-економічною проблемою, адже страждають від болів в спині насамперед люди працездатного віку.

Презентуємо вам препарат Нерокобал, 1 пігулка якого містить 500 мкг метилкобалміна.

Метилкобаламін –одна з активних форм вітаміну В12, визнаний необхідним для зростання і регенерації нервових клітин. Нейроактивна форма вітаміну В12 - єдиний вітамін, що його рекомендує американське управління FDA для лікування нейропатії.

В порівнянні з іншими формами вітаміну В12 метилкобаламін на субклітинному рівні краще транспортується в органели нейронів. Саме завдяки такій властивості він є ефективнішим при лікуванні захворювань нервової системи.

Нейрокобал здійснює нейропротекторну дію, регенерує мієлінову оболонку і є препаратом першої лінії для лікування нейропатичного болю.

Вживання терапевтичних доз метилкобаламіну сприяє детоксикаційним процесам в нервовій системі завдяки збільшенню вмісту тетрагидрофолата. Також, метилкобаламін сприяє перетворенню гомоцистеїну в S-аденозінметіонін, який є універсальним донором метильних груп, що приводить до активізації реакцій трансметилювання.

Основні показанні до вживання – периферійна нейропатія. Для дорослих старших за 18 років добова доза, що рекомендується, складає 1500 мкг (3 пігулки), яку розділяють на три прийоми. Тривалість курсу лікування залежить від характеру і перебігу захворювання і визначається індивідуально

БаДМ - Ми працюємо для Вас!