НОВА СИСТЕМА ПОДАННЯ ЗАЯВОК

Держлікслужба готує до запуску електронну систему подання заявок на ліцензування видів діяльності.

Система дає можливість подати заявку на отримання ліцензії на виробництво та імпорт лікарських засобів в електронному вигляді на веб порталі Держлікслужби, вносити в неї уточнення і відстежувати її проходження у відомстві.

На початок поточного місяця систему протестували найбільші українські виробники фармапрепаратів, а саме - "Дарниця" і "Фармак". Поки що система знаходиться у стадії доведення.

Нова інтерактивна система спілкування чиновника і підприємця допоможе оптимізувати взаємодію ліцензіатів з Держліслужбою на усіх етапах розгляду заявок на отримання ліцензії на імпорт і виробництво лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі медпрепаратами і т.ін. Модуль зможе забезпечити внесення уточнень у разі зміни даних, каталогізацію відомостей про ліцензіата і надану документацію.

Користувачі системи отримають можливості:

- відправити заявку на отримання ліцензії на сайті Держлікслужби;

- надати в електронному вигляді документи, що вимагаються для отримання ліцензії;

-дистанційно відстежити стан своєї заявки від її подання до ухвалення рішення регулятором. І це - далеко не усі можливості нової системи взаємодії чиновників і підприємців на ринку фармакології.

Цей проект допоможе успішно реалізувати Державне агентство з питань електронного управління України, агентство USAID і Фонд Східна Європа.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!