НОВИНКА! Гіпнос®

Зустрічайте новинку! Гіпнос® – лікарський засіб, який сприяє скороченню часу засинання та підвищенню якості сну!

Компанія Дарниця випустила снодійний засіб – Гіпнос®. Лікарський засіб сприяє усуненню періодичного та транзиторного безсоння, скороченню часу засинання та підвищенню якості сну у дорослих.

Також, окрім снодійного, фармакодинамічні властивості Гіпнос® забезпечують здійснення ним і седативного ефекту.
Сон – це базова потреба людини, тому хронічне недосипання загрожує не лише виснаженням, поганим настроєм і зниженням працездатності. Воно може спричиняти і більш серйозні проблеми зі здоров’ям.

За даними Міністерства охорони здоров’я України, якщо спати менше ніж 7 годин на добу, то підвищується ризик розвитку хронічних захворювань, зокрема, діабету, серцево-судинних захворювань, інсульту, високого кров'яного тиску, збільшення ваги та ожиріння, порушення імунної системи, погіршення психічного здоров'я, депресії. Також недостатня кількість сну може вплинути на здатність мислити розсудливо, збільшити ризик виникнення аварій на дорозі, призвести до помилок. Серед багатьох видів розладу сну: підвищена сонливість, порушення ритму сну і неспання, сноходіння, нічні кошмари тощо, найпоширенішим є безсоння. Майже кожна людина зіткнулася з цією проблемою хоча б раз у житті.

Для вирішення цієї проблеми, в розрізі періодичного та транзиторного безсоння, фармацевтична компанія «Дарниця» випустила снодійний засіб у формі таблеток – Гіпнос®. Лікарський засіб покращує сон та нічний відпочинок. 

Безсоння може мати різні причини, які не вимагають обов’язкового прийому ліків, тому перед початком застосування препарату рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Одна таблетка Гіпнос® містить 15 мг доксиламіну. Таблетки, вкриті оболонкою, овальної форми випускаються по 10 та 20 штук в упаковці. Мають двосторонню риску для поділу у разі необхідності зменшення дози для одноразового прийому. Гіпнос® застосовується за 15 30 хвилин до сну.

Гіпнос® сприяє скороченню часу засинання та підвищенню якості сну!
https://moz.gov.ua/article/health/zdorovij-son-skilki-godin-treba-spati-i-chim-nebezpechne-nedosipan...

Перед застосуванням лікарського засобу необхідно обов'язково проконсультуватися з лікарем та обов'язково ознайомитись з інструкцією для медичного застосування лікарського засобу. Реклама лікарського засобу. Лікарський засіб має протипоказання. Зберігати у недоступному для дітей місці. Лікарський засіб не застосовувати дітям віком до 18 років. Ліцензія на виробництво лікарських засобів серія АВ №598086. РП МОЗ України UA/17957/01/01. Виробник. ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», Україна. Детальна інформація про спосіб застосування на дози міститься в інструкції для медичного застосування лікарського засобу.

«Детальніше»

БаДМ - Ми працюємо для Вас!