НОВИНКА! КВАДЕВІТ АКТИВ І КВАДЕВІТ МЕМОРІ

У сучасному світі актуальною потребою кожної людини є вибір лікарських засобів, які здатні поліпшити роботу органів, загальний стан здоров'я і підвищити працездатність.

Саме з цією метою був розроблений препарат квадевіт від Київського вітамінного заводу. Це комплексний препарат, що містить потрібні вітаміни і мінерали, які виконують важливі функції в організмі, завдяки чому надають лікувальну і профілактичну дію. Доза кожного вітаміну близька до фізіологічної добової потреби людини.

Тепер в лінійці з'явилося відразу 2 НОВИХ ПРЕПАРАТИ:

актив.jpg

КВАДЕВІТ АКТИВ - для ефективної роботи і активного відпочинку! До складу полівітамінного комплексу входять такі сучасні компоненти, як Таурин, L-карнітин, L-тірозін. Спеціально підібраний склад враховує потреби людей, що займаються спортом і фітнесом.

Дія: Сприяє корекції метаболічних процесів в організмі, збільшує енергетичні ресурси при розумових і фізичних навантаженнях, підвищує опірність несприятливим факторам зовнішнього середовища.

Рекомендації щодо застосування: використовувати як дієтичну добавку до раціону харчування дорослим і дітям старше 14 років по 1 таблетки на добу.


мемори.jpg

КВАДЕВІТ МЕМОРІ - для активної мозкової діяльності! Екстракт гінкго білоба, що входить до складу, допомагає поліпшити пам'ять і роботу мозку.

Дія: надає загальнозміцнювальну дію, підвищує енергетичні ресурси організму і заповнює дефіцит мікронутрієнтів при незбалансованому харчуванні.

Рекомендації щодо застосування: використовувати як дієтичну добавку до раціону харчування дорослим і дітям старше 14 років по 1 таблетки на добу.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!