Нові протизастудні лікарські засоби з імбиром!

Шановні колеги, в січні 2020 року на ринок України вийшли нові протизастудні лікарські засоби з екстрактом імбиру, компанії Мові Хелс, виробництва Швейцарія.

Хелпекс® Антиколд нео ІМБИР БЕЗ ЦУКРУ – протизастудний засіб з противірусною* дією для пацієнтів з цукровим діабетом*. Містить:

-      парацетамол 500 мг - чинить жарознижувальну, знеболювальну, протизапальну дію;

-      Левоцетиризину дигідрохлорид 1,25 мг - чинить непряму противірусну* дію по відношенню до риновірусу, захищає від бактеріальних ускладнень, знижується рівень вторинної адгезії Staphylococcus aureus та Haemophilus influenzae;

-      Еритритол - натуральний цукрозамінник нового покоління;

-      екстракт імбиру лікарського (6:1)

У препараті відсутні судинозвужуючі компоненти, які не рекомендовані пацієнтам з цукровим діабетом.

Хелпекс® Антиколд нео ІМБИР– протизастудний засіб з противірусною*

дією з екстрактом імбиру. Містить:

парацетамол 500 мг, фенілефрину гідрохлорид 10 мг;

левоцетиризину дигідрохлорид 1,25 мг;

екстракт імбиру лікарського (6:1)

Хелпекс® Антиколд нео ІМБИР та Хелпекс® Антиколд нео ІМБИР БЕЗ ЦУКРУ вироблені в Швейцарії і є гідним зміцненням лінійки Хелпекс®. Бренд Хелпекс® - переможець XX конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея 2019» в номінації «Препарат року», безрецептурна група лікарських засобів.

*Інструкція для медичного застосування лікарського засобу.

Реклама лікарських засобів. Умови відпуску: без рецепта. Зберігати в місцях недоступних для дітей. Перед застосуванням обов'язково ознайомтесь з інструкцією на відповідний лікарський засіб і проконсультуйтесь з лікарем. Повна інформація про лікарські засоби, в тому числі характеристика, лікувальні властивості, побічні дії і протипоказання, міститься в інструкції для медичного застосування відповідного лікарського засобу. РП МОЗ України №  UA/17631/01/01 від 21.08.2019; UA/17630/01/01 від 21.08.2019. Дата друку: 01.02.2020.

«САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я»



БаДМ - Ми працюємо для Вас!