Новинки від компанії "ІННЕО ФАРМ"

ІННЕО ФАРМ - компанія, яка займається розробкою натуральних лікарських засобів і біологічно активних добавок. Завдяки унікальним технологіям виробництва, продукція ІННЕО ФАРМ зберігає всі натуральні властивості своїх компонентів.

Компанія має повний цикл виробництва: від вирощування інгредієнтів в екологічно чистих районах Івано-Франківської області до виходу в продаж готового продукту.

Представляємо вашій увазі НОВИНКИ компанії "Інні ФАРМ"!

иннулин.png

Для зручності застосування було створено одразу декілька лікарських форм для дорослих і дітей, декілька смаків і вдосконалені органолептичні властивості препаратів. Такий підхід дозволить кожному підібрати найбільш зручний для себе варіант!

ІНУЛІН НЕО - препарат, який ефективно усуває такі симптоми дисбактеріозу, як закреп, діарею, здуття та біль в животі. Відновлює чисельність і правильне співвідношення лакто-і біфідобактерій, приводячи баланс у норму.


фламулин.jpg

ФЛАМУЛІН ФОРТЕ - капсули для нормалізації функціонування сечостатевої сфери у чоловіків. Можуть бути рекомендовані для застосування при загальному зміцненні організму.



астмаган.png

АСТМАГАН - засіб для нормалізації функціонування дихальних шляхів. Запобігає розвитку алергії і блокує її прояви навіть на ранніх етапах, відновлює рівновагу в імунній системі.



Вся продукція ІННЕО ФАРМ має клінічно підтверджену ефективність і високу якість, гарантовану міжнародною системою ISO.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!