Новий Септефрил®-Дарниця

Септефрил®-Дарниця  – антисептик широкого спектру антимікробної дії для застосування при запальних захворюваннях ротоглотки, що відомий декільком поколінням українців.

Діюча речовина Септефрилу®-Дарниця – декаметоксин. Він активно впливає не тільки на бактеріальну мікрофлору, але й на гриби та віруси. Септефрил®-Дарниця рекомендований до застосування при запальних захворюваннях, таких як: стоматити, гінгівіти, фарингіти, тонзиліти; для профілактики ускладнень після хірургічних маніпуляцій у порожнині ротоглотки.

Септефрил®-Дарниця діє саме на причину захворювання, а не тільки маскує симптоми. Відтепер Септефрил®-Дарниця доступний до замовлення в нових формах випуску - в яскравих та помітних на полиці упаковках №10 та №40.

Навіщо аптекам нові варіанти фасування?

Це надає аптеці відразу декілька переваг:

 - візуалізація на полиці усіх варіантів бренду;

 - можливість придбання препарату покупцями з різною платоспроможністю;

 - збільшення* середнього чеку при рекомендації більших фасувань;

 - *«курсова» пропозиція для правильного лікування та максимального терапевтичного ефекту .

Реклама лікарського засобу СЕПТЕФРИЛ®-ДАРНИЦЯ виробництва ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця". РП МОЗ України №UA/6210/01/01. Ліцензія АВ №598086. Відпускається без рецепта. Перед застосуванням лікарського засобу необхідно обов’язково проконсультуватися з лікарем та обов’язково ознайомитися з інструкцією на лікарський засіб. Не застосовувати дітям. Препарат має протипоказання. В окремих випадках можливі побічні реакції. В даному сюжеті використовується рекламний слоган. * «курсова» упаковка  -  Септефрил®-Дарниця, таблетки №40 - упаковка для курсу лікування.

септефрил NEW.jpg


БаДМ - Ми працюємо для Вас!