ПОЛІНОЗ ПОКИ ЩО ПЕРЕМАГАЄ

Компанії Asit Biotech і Allergy Therapeutics знову і знову зазнають невдачу в спробі розробити методи лікування алергії на пилок.

Нещодавно Asit Biotech провалила друге дослідження III фази gp-asit +. А днями завалила свій власний проект Grass MATA MPL і Allergy Therapeutics, що, ймовірно, затримає лонч довгоочікуваного продукту до 2026 року.

Найбільше не пощастило Asit Biotech, акції якої впали на 82%, скоротивши тим самим ринкову капіталізацію компанії. Аналітики не бачать варіантів, яким чином Asit Biotech може продовжувати фінансувати операції за проектом від полінозу.

Одна з ключових проблем таких кандидатів полягає в неможливості провести «роботу над помилками»: компаніям до цих пір не зовсім зрозуміло, чому дослідження по цих продуктах продовжують провалюватися.

Відсутність прогресу в цьому сегменті посилюється поганими прецедентами. Раніше Alk-abellо і Stallergenes розробили багатообіцяючі сублінгвальні вакцини, але продати їх не змогли, і Stallergenes об'єдналася з приватною британською компанією Greer Laboratories.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!