ПОРТАЛАК - незмінно ЄВРОПЕЙСЬКА ЯКІСТЬ

Порталак в аптеках України з'явився зовсім нещодавно, з червня 2015 року. Проте в європейських країнах цей препарат існує вже чверть століття. Лактулоза, яка входить до складу Порталака, має високу міру очищення. Завдяки цьому даний засіб значно рідше викликає побічні явища у вигляді метеоризму або алергічних реакцій.Порталак надає м'яку дію, не подразнюючи при цьому слизової оболонки кишечника і не викликаючи больових.
Порталак можна використовувати вагітним, мамам, які годують і малятам.
До того ж, Порталак можна застосовувати впродовж доволі тривалого періоду часу без шкоди для здоров'я.
Також до переваг Порталака варто віднести зручність його вживання: він легко дозується ложками, його можна використовувати у будь-який час доби (але краще – вранці натщесерце). До того ж, Порталак приємний на смак, що, поза сумнівом, порадує найменших пацієнтів. Додатковою вигодою є те, що Порталак має пребіотічеський ефект, сприяє відновленню балансу корисних бактерій в кишечнику.
Крім того, Порталак має антитоксичні властивості, що збільшує його цінність при використанні у пацієнтів з порушеною детоксикаційною функцією печінки. Порталак випускається в двох формах 500 і 250 мл Такі об'єми фармакологічно виправдані, оскільки в деяких випадках, для нормалізації стільця, лактулозу необхідно застосовувати декілька тижнів.
Упаковки Порталака 250 мл вистачає пацієнтові в середньому на тиждень, за умови прийому 30 мл (це відповідає середній денній дозі)
Велика упаковка 500 мл буде актуальною для пацієнтів з хронічними закрепами.
Порталак випускається європейським виробником (Хорватія), має прийнятну ціну і залишається доступним продуктом.
З Порталаком кишечник дійсно працює як годинник!

БаДМ - Ми працюємо для Вас!