Природна допомога здоров’ю людини

Продукція НВ ТОВ «Житомирбіопродукт» впевнено зайняла свою нішу на ринку харчових продуктів для спеціальних медичних цілей. Адже вона повністю зберігає без змін властивості, які закладені природою в рослині.

Головні принципи компанії:
1. Використовуємо екологічно чисту сировину.
2. При вхідному контролі сировини також перевіряємо в ній кількість діючих інгредієнтів.
3. Не застосовуємо консерванти, барвники.
4. Низькотемпературна технологія виробництва. На всіх етапах виробництва температура не перевищує +40 градусів.

Продукти НВ ТОВ «Житомирбіопродукт» направлені на покращення роботи органів травлення, серцево-судинної, ендокринної, гепато-біліарної систем, зору, на профілактику інсультів, інфарктів і інше.

Олія насіння гарбуза – продукт для спеціальних медичних цілей призначений до раціону харчування для поліпшення функціонування органів травлення, серцево-судинної системи, печінки, передміхурової залози і при гельмінтозах. Також олія гарбуза використовується як комплементарний засіб при лікуванні запорів. Містить 12% сумарних каротиноїдів.

Олія насіння льону - продукт для спеціальних медичних цілей призначений до раціону харчування для поліпшення функціонування органів травлення, гепато-біліарної, серцево-судинної систем, джерело вітамінів А, Е. Містить більше 45% ПНЖК омега-3.

Олія розторопші плямистої - продукт для спеціальних медичних цілей призначений до раціону харчування для поліпшення роботи органів серцево-судинної, гепато-біліарної систем, для забезпечення оптимальних дієтологічних умов харчування.

Олія насіння амаранту - продукт для спеціальних медичних цілей, призначений для покращення роботи органів травлення, серцево-судинної системи, для підвищення адапційних можливостей організму та неспіцифічного імунітету. Рекомендується при виразках шлунково-кишкового тракту. Містить більше 1% сквалену.

Олія плодів шипшини - продукт для спеціальних медичних цілей, призначений для покращення роботи органів зору, шлунку, дванадцятипалої кишки, серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату, печінки. Містить більше 20 мг% загального каротину, вітаміни А, Е в токоферольних формах.

Шрот плодів розторопші плямистої та плоди розторопші плямистої - продукти для спеціальних медичних цілей, є джерелом флавоноїдів, флаволігнанів, клітковини, білка, вітамінів, макро та мікроелементів. Використовується для забезпечення оптимального функціонування гепато-біліарної системи.

Шрот насіння льону - продукт для спеціальних медичних цілей, є додатковим джерелом розчинної клітковини, поліфенолів, білка, мінеральних речовин. Використовується з метою забезпечення оптимальних умов функціонування органів травлення, серцево-судинної системи, як елемент дієтотерапії при ожирінні.

Харчова продукція НВ ТОВ «Житомирбіопродукт» відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки харчових продуктів.

На підприємстві впроваджені стандарти ДСТУ ISO 9001,
ДСТУ ISO 22000 (HACCP), ДСТУ ISO 14001.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!