Екстра властивості для вільного дихання!

Фармацевтична компанія Дарниця представила новий назальний спрей з лінійки Ріназал® – Ріназал® Екстра.

Спрей застосовують при гострих респіраторних захворюваннях, що супроводжуються закладеністю носа, ринітах, для відновлення дренажу та носового дихання при захворюваннях придаткових пазух порожнини носа, усунення набряку перед діагностичними маніпуляціями у носових ходах.

Цим препаратом Дарниця розширила лінійку вже існуючого бренду Ріназал®. Відмінністю нового спрею є діюча речовина. У препараті Ріназал® діюча речовина – ксилометазоліну гідрохлорид, у Ріназал® Екстра – оксиметазоліну гідрохлорид.

Серед переваг лікарського засобу Ріназал® Екстра - тривалість дії до 12 годин. Також до складу Ріназал® Екстра входять екстракт сухий алое, сорбітол, левоментол та інші речовини, що є допоміжними.

Оксиметазолін звужує кровоносні судини слизової оболонки носа, усуває її набряк та полегшує дихання. Усунення набряку слизової носа сприяє відновленню аерації придаткових пазух, порожнини середнього вуха, що запобігає розвитку бактеріальних ускладнень. Оксиметазолін чинить противірусну, протизапальну, імуномодулюючу та антиоксидантну дії. Завдяки цьому комбінованому впливу досягається швидше та більш ефективне усунення симптомів, зумовлених гострим ринітом. Препарат рекомендований до застосування дорослим і дітям від 6 років.
Ріназал® Екстра. Екстра властивості для вільного дихання!

Перед застосуванням лікарського засобу необхідно обов'язково проконсультуватися з лікарем та обов'язково ознайомитись з інструкцією для медичного застосування лікарського засобу. Реклама лікарського засобу. Лікарський засіб має протипоказання. Зберігати у недоступному для дітей місці. Лікарський засіб не застосовувати дітям віком до 6 років. Ліцензія на виробництво лікарських засобів серія АВ №598086. РП МОЗ України UA/17751/01/01. Виробник. ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», Україна. Детальна інформація про спосіб застосування на дози міститься в інструкції для медичного застосування лікарського засобу.



БаДМ - Ми працюємо для Вас!