Рітоссе® Плющ – новий рослинний сироп проти вологого кашлю

26 травня, Київ. Фармацевтична компанія “Дарниця” представила новий лікарський засіб Рітоссе® Плющ для використання у складі комплексної терапії вологого кашлю, - повідомляється на сайті виробника Препарат доповнив лінійку бренду Рітоссе®, яка складається з двох лікарських засобів з відповідною дією в формі сиропу, які можливі до застосування при різних типах кашлю.

На початковій стадії розвитку гострого ларингіту, трахеїту, бронхіту, пневмонії і як еквівалент нападу бронхіальної астми може відзначатися сухий, дратівливий кашель. Він супроводжується болючими нападами, які не приносять полегшення хворому. Для лікування сухого кашлю використовують препарати, що зменшують запалення та подразнення, заспокоюють кашель. Цими властивостями володіє Рітоссе Подорожник – препарат рослинного походження. В інструкції до лікарського засобу зазначено, що у складі комплексної терапії він чинить протизапальну і антимікробну дію, розріджує мокротиння, сприяє відхаркуванню, чим полегшує стан хворого.

Продуктивний, вологий або кашель з відділенням мокротиння відзначають при захворюваннях дихальних шляхів, які супроводжуються рясним відділенням бронхіального слизу і утворенням ексудату – рідини, що утворюється в місці ураження. У складі комплексної терапії вологого кашлю, а також для симптоматичного лікування хронічних запальних захворювань бронхів застосовується новий лікарський засіб Рітоссе® Плющ.

Назва препарату, що походить з італійської – Rimedio per la tosse, буквально означає засіб від кашлю. Завдяки вмісту сухого екстракту листя плюща Рітоссе® Плющ знижує в'язкість мокротиння та полегшує його відходження. Препарат не містить спирту та цукру і передбачає можливість комбінованого прийому з антибіотиками.

Рітоссе® Плющ випускається у формі сиропу у флаконах по 100 мл. Завдяки рідкій формі лікарський засіб є зручним для застосування, для дітей і дорослих.

Відпускається без рецепту. Дозволений до застосування дітям від 1 року та дорослим.

Реєстраційне посвідчення UA/18588/01/01.



БаДМ - Ми працюємо для Вас!