СЕЗОНІЯ – ВЕСЬ СЕЗОН БЕЗ АЛЕРГІЙ !

Алергію дійсно можна назвати «хворобою століття», адже на неї страждають впродовж свого життя, згідно з інформацією ВООЗ, більш ніж 85% людей на планеті Земля. У багатьох алергія виникає на пилок рослин та квітів, в інших на укуси комах(ос, бджіл, комарів та інш.). Це хвороба з дуже різноманітними проявами, найчастіше виникають неприємні симптоми: нежить, чхання, сльозотеча, висип і свербіж на шкірі та інші. Причин алергії може бути безліч, але головне – негайно почати лікування при перших ознаках, щоб уникнути ускладнень.

СЕЗОНІЯ (Levocetirizine) – антигістамінний препарат НОВОГО ПОКОЛІННЯ зі швидкою та тривалою протиалергічною дією від компанії ASTRAPHARM. Засіб рекомендовано вживати при симптоматичному лікуванні алергічного риніту (у тому числі цілорічного алергічного риніту) та кропив’янки.

Підходить дорослим та дітям віком від 6 років. 

Чому саме СЕЗОНІЯ?
1 Швидкий початок дії - вже через 12 хвилин.
2 Достовірно та швидко усуває симптоми алергії:
- риніт, ринокон’юктивіт та кропив’янку (при алергії на цвітіння рослин);
- почервоніння та набряк (при укусах комах).
3 Тривала протиалергічна дія до 24-28 годин.
4 Практично не викликає сонливість[1].
5 Зручний прийом: 1 таблетка - 1 раз на добу.

СЕЗОНІЯ – весь СЕЗОН БЕЗ АЛЕРГІЙ!

  1.  Hampel F. Safety and tolerability of levocetirizine dihydrochloride in infants and children with allergic rhinitis or chronic urticaria / F. Hampel, P. Ratner, J.M. Haeusler // Allergy Asthma Proc. — 2010. — Vol. 31. — Р. 290-295. doi: 10.2500/aap.2010.31.3349

БаДМ - Ми працюємо для Вас!