ШВИДКЕ ПОЛЕГШЕННЯ ДИСКОМФОРТУ В ГОРЛІ

Застуда та грип часто починають проявляти себе з відчуття дискомфорту в горлі. Спочатку відчувається сухість, дряпання, першіння, а потім додається біль.

Не слід чекати поки симптоми в горлі накопичаться, мов снігова куля, і з’явиться тонзиліт, фарингіт або ларингіт. При перших ознаках дискомфорту в горлі слід застосовувати ГОРЛОСПАС®.


Серія ГОРЛОСПАС® розроблена у власній атестованій лабораторії компанії «Георг Біосистеми» під керівництвом професора, доктора медичних наук, лікаря-оториноларинголога. Це сучасні засоби для швидкого усунення дискомфорту й відновлення слизової оболонки горла.

Спреї з довгими носиками-дозаторами та широким кутом розпилення прицільно розподіляють діючі речовини по слизовій оболонці горла. Натомість таблетки забезпечують більш тривалий контакт зі слизовою оболонкою горла завдяки розсмоктуванню.

Box+flak_gorlospas_right2.jpg

ГОРЛОСПАС® АКТИВ – дозований спрей для дорослого

Один-два натиски на дозатор і активні компоненти починають миттєво діяти.

⦁ Ізотонічний розчин морської солі нормалізує стан та зволожує слизову оболонку горла. Має місцеву протизапальну дію, сприяє підвищенню місцевого імунітету.
⦁ Олія евкаліпту і ментол знеболюють та пом’якшують неприємні відчуття дискомфорту та сухості у горлі.
⦁ Колоїдне срібло та хлоргексидину біглюконат забезпечують антибактеріальний ефект та захищають від застудних інфекцій.
⦁ Екстракти шавлії та календули надають протизапальний та дезінфікуючий ефект.

ГОРЛОСПАС® АКТИВ не подразнює слизову оболонку горла, оскільки не містить спирту. Має зручну форму випуску для активних людей.



gorlospasActive_box+flak.jpg

ГОРЛОСПАС® АКТИВ ДЛЯ ДІТЕЙ – дозований спрей для дитини

У складі засобу вся користь натуральних компонентів для дитячого горла.

⦁ Ізотонічний розчин морської солі нормалізує стан слизової оболонки горла. Має місцеву протизапальну дію, сприяє підвищенню місцевого імунітету.
⦁ Олії евкаліпту і м’яти знеболюють та пом’якшують неприємні відчуття дискомфорту та сухості у горлі.
⦁ Екстракти шавлії та календули мають дезінфікувальну та протизапальну дію.
⦁ Колоїдне срібло та хлоргексидину біглюконат забезпечують антибактеріальний ефект та захищають від застудних інфекцій.

ГОРЛОСПАС®АКТИВ ДЛЯ ДІТЕЙ не містить антибіотиків, барвників та будь-яких компонентів, заборонених до застосування у дітей. Не подразнює слизову оболонку горла, оскільки не містить спирту. Застосовується у дітей з 6 років. З 3-х років застосування можливе за рекомендацією лікаря.



gorlospasTABS_photo.jpg

ГОРЛОСПАС®-ТАБС – таблетки для розсмоктування для всієї родини

Натуральні компоненти у складі засобу знають свою справу.

⦁ Екстракт моху ісландського зволожує, заспокоює і захищає слизову оболонку горла, гортані та голосових зв'язок. Зменшує її подразнення, надаючи пом’якшувальну дію.
⦁ Ефірна олія евкаліпту володіє протизапальними властивостями, пом’якшує, зменшує неприємні відчуття дискомфорту й сухості в горлі.
⦁ Ментол надає місцевоанестезуючу дію. Сприяє зменшенню болю в горлі під час ковтання.
⦁ Екстракт шавлії забезпечує антисептичні та протизапальні властивості.
⦁ Екстракт календули демонструє протизапальну та антисептичну дію. Стимулює регенерацію пошкодженої слизової оболонки, зменшує її подразнення.

ГОРЛОСПАС®-ТАБС рекомендований дорослим та дітям від 6 років. Засіб не містить цукру (включає екстракт стевії та сорбітол).


Більше про серію засобів для горла ГОРЛОСПАС® на gorlospas.com.ua

Коди замовлення у «БаДМ»:
⦁ ГОРЛОСПАС®-ТАБС: 918098
⦁ ГОРЛОСПАС® АКТИВ: 918112
⦁ ГОРЛОСПАС® АКТИВ ДЛЯ ДІТЕЙ: 918111

Реклама медичного виробу. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем та ознайомитися з інструкцією. ГОРЛОСПАС® АКТИВ, ГОРЛОСПАС® АКТИВ ДЛЯ ДІТЕЙ – декларація про відповідність № UA.TR.753.D.32644872/TPG/DEC/001 від 01.06.2019. ГОРЛОСПАС®-ТАБС – добавка дієтична. Не є лікарським засобом. ТУ У 10.8-32644872-012:2018. САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!