Швидка перемога над болем у суглобах!

сабельник.jpg Біль у суглобах, втома в ногах, печіння - далеко не весь перелік симптомів, здатних знизити щоденну активність і викликати дискомфорт. Однак, мало хто з нас виконує профілактику та піклується про стан свого організму допоки перші симптоми хвороби не дадуть про себе знати.

Хоч радикуліт і артроз прийнято вважати віковими проблемами, виникнути вони можуть в будь-який момент абсолютно у кожного. Особливо часто ці хвороби турбують людей, чиє життя пов'язане з великим фізичним навантаженням. До раннього старіння суглобів схильні вантажники, спортсмени, масажисти і т.д.

Для профілактики захворювання, а також для своєчасного та ефективного лікування болю в суглобах скористайтеся натуральними продуктами від українського виробника FitoProduct.

Фітогелі «Шабельник» і «Живокост» швидко нададуть необхідну допомогу, завдяки чому є незамінними продуктами в аптечці кожної людини.

Активна формула засобів заснована на екстрактах сабельника та живокосту, які надають глибоку регенеруючу дію, зменшують біль і набряки, відновлюють пошкоджені тканини в результаті фізичного навантаження, надають антисептичний та кровоспинний ефект.

А завдяки гелевій текстурі, протизапальні засоби FitoProduct моментально вбираються, не залишаючи неприємного липкого сліду.

РЕКОМЕНДОВАНО ПРИ:
✓ радикуліті,
✓ артриті,
✓ артрозі,
✓ захворюваннях суглобів,
✓ вивихах і травмах, що супроводжуються пошкодженням шкіри.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: наносити масажними рухами на чисту та суху шкіру.

Фітогелі FitoProduct - швидка перемога над болем у суглобах!

БаДМ - Ми працюємо для Вас!